Μοιραστείτε την σελίδα μας στο facebookΣτείλετε την σελίδα μας στο twittere-mail us Δείτε στον χάρτη της περιοχής που βρίσκεται το ξενοδοχείο μας  
     
Διαμερίσματα Μαρίνα, Παράλιο Άστρος
ΕισαγωγήΔιαμερίσματαΦωτογραφίεςΚρατήσειςΕπικοινωνίαπληροφορίες

..Παράλιο Άστρος

  Λίγα λόγια

Το Παράλιο Άστρος βρίσκεται στην ανατολική Πελοπόννησο στα παράλια του νομού Αρκαδίας και βρέχεται από τον Αργολικό κόλπο, είναι το κύριο θέρετρο και το επίνειο του νομού και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ειδικότερα στον οποίο ανήκει.

Απέχει 4 χλμ. από το (Μεσόγειο) Άστρος, 49 χλμ. από την Τρίπολη και 170 χλμ. από την Αθήνα (κέντρο).

Μπροστά του απλώνεται μία από τις ωραιότερες και καθαρότερες παραλίες της Ελλάδας μήκους 10 χλμ., που φθάνει νότια μέχρι τον Άγιο Ανδρέα.

Διαθέτει μεγάλο αριθμό καταλυμάτων και τουριστικών υποδομών ικανό να φιλοξενήσει πλήθος επισκεπτών.

Είναι παραδοσιακός οικισμός και έχει πάρει το όνομα του από το σχήμα (άστρο) του λόφου Νησί που βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι. Στη κορυφή του λόφου υπάρχει το κάστρο των Ζαφειρόπουλων (βλέπε Ιστορία) που είναι επισκέψιμο όλο το χρόνο. Η θέα πάνω στο Νησί είναι μαγευτική και πανοραμική.

Για να φτάσετε από την Αθήνα στο Παράλιο Άστρος ακολουθείτε την εθνική οδό για Τρίπολη και στο 110 χλμ.(κόμβος της Στέρνας) στρίβετε προς Άργος. Αφού περάστε μέσα από το Άργος συνεχίζετε στην παλαιά εθνική οδό Άργους – Τρίπολης και μετά περίπου 14 χλμ. κάνετε αριστερά και ακολουθείτε τις πινακίδες για τα υπόλοιπα 15 χλμ.. Η διαδρομή από την Αθήνα δεν διαρκεί πάνω από 2-2,5 ώρες, καθιστώντας το Παράλιο Άστρος ιδανικό προορισμό ακόμα και για ένα Σαββατοκύριακο.

 
 

ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΝΑ,
ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ,
ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ, 22001
ΑΡΚΑΔΙΑ, ΕΛΛΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: (+30) 275 50 51 035
ΚΙΝΗΤΟ #1: (+30) 697 27 27 848
ΚΙΝΗΤΟ #2: (+30) 697 85 01 804

...CopyRight © 2016 by Marina Apartments